Particuliere zonnepanelen

Vraagt u zich af wat zonnepanelen voor u als particulier kunnen betekenen?

Als particulier zijn zonnepanelen een goede investering, u bespaart honderden euro’s op de energierekening per jaar, en draagt daarnaast uw steentje bij aan een duurzame wereld! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen, welke zijn opgemaakt uit laagjes silicium. De stroom die hierdoor wordt opgewekt, is niet gelijk bruikbaar, hiervoor wordt een omvormer ingezet. Deze zorgt ervoor dat de gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom, welke u kunt gebruiken in uw huis!

Wanneer wek je stroom op met zonnepanelen?

U wekt zowel in de zomer als in de winter stroom op, ook als de zon niet schijnt vangt u nog licht op met uw panelen. Bij Sunconnect zorgen wij ervoor dat u via uw smartphone, tablet of computer altijd kunt inzien hoeveel u heeft opgewekt gedurende de dag. Wij kijken graag met u mee in de portal, zodat wij u gelijk kunnen helpen bij eventuele problemen. Hoewel het voor u misschien logisch klinkt dat zonnepanelen de meeste stroom opwekken op een hete zomerdag, is dit niet het geval. Wanneer het weer te warm is werken de zonnepanelen en de omvormer niet altijd goed. Wij letten er bij de installatie dan ook altijd op dat er voldoende wind aanwezig is, zodat uw zonnepanelen het meeste rendement behalen!

De installatie van zonnepanelen

Elke zonnepanelen installatie is anders, elk dak is verschillend, elke situatie is anders, dus de zogenaamde “standaard” pakketten leveren wij niet. Wij kijken samen met u naar de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden, waarna we in overleg tot de beste opstelling/oplossing komen. Elke installatie wordt voor u speciaal op maat geïnstalleerd. Sunconnect informeert u graag over de installatie met het hoogste rendement.

De zorgeloze service van Sunconnect!

U hoeft zelf geen gegevens bij ons aan te leveren. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Ook als wij vinden dat een zonnepanelen installatie voor u niet rendabel is, om wat voor reden dan ook, maken wij u dit kenbaar.

Voor onder andere zonnepanelen in Alkmaar bent u bij Sunconnect aan het juiste adres!

Wij hanteren geen standaard prijzen en geven geen uitspraken over de opbrengst per paneel, omdat dit volledig afhankelijk is van uw woonsituatie (schaduw, dakvlak Zuid/Oost/West/Noord geörienteerd etc.). Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan uw gegevens in bij offerteaanvraag, dan komen wij graag bij u langs om de situatie te beoordelen en een vrijblijvende offerte uit te brengen!

De verschillende soorten zonnepanelen van Sunconnect

 • 280 Wp Canadian Solar zonnepanelen
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Poly-kristallijn silicium zonnepanelen
 • In blauw verkrijgbaar
 • 300 Wp JA Solar zonnepanelen
 • Meest verkochte paneel
 • Mono-kristallijn silicium zonnepanelen
 • In zwart verkrijgbaar
 • 335 Wp Sunpower zonnepanelen
 • Hoogste rendement paneel op de markt
 • Mono-kristallijn silicium zonnepanelen
 • In zwart en blauw verkrijgbaar