Zonnepanelen Barendregt Agro

PROJECT DETAILS

In opdracht van Barendregt Agro V.O.F. in de Schermer heeft Sunconnect medio oktober 2018 een zonnepaneleninstallatie op vier bestaande panden gerealiseerd. Hierbij werd de engineering, de montage en de inbedrijfstelling door Sunconnect uitgevoerd. De engineering en de voorbereiding werd in Oudkarspel uitgevoerd. De onderconstructie, de panelen en omvormers werden rechtstreeks op de locatie afgeleverd.

Als eerste zijn de profielen naar boven gebracht en is de onderconstructie op de golfplaten gemonteerd. Vervolgens zijn de strings gelopen en zijn de optimizers geplaatst. Nadat deze zijn gecontroleerd en gedocumenteerd, zijn de panelen geplaatst.

Parallel aan de werkzaamheden op het dak zijn de verdeler en de omvormers in de technische ruimte geplaatst.

In totaal hangen er 14 omvormers bij Agro Barendregt.

Specificatie van de installatie:

  • 1451 panelen van elk 305Wp.
  • 726 optimizers.
  • 14 omvormers van elk 27,5kVa.
  • Maximaal op te wekken vermogen van 442.000 Wp.
  • Oriëntatie zuid/noord.

Voor informatie over de opbrengst, status van de installatie en preventief onderhoud, is de installatie voorzien van een monitoring systeem. Deze is via een webpagina en mobiele app te benaderen.

De installatie is over een periode van 3 weken geïnstalleerd. De oplevering van de zonnepanelen installatie is afgerond met een technisch dossier, waarin alle relevante documenten over de installatie zijn opgenomen.

RELATED PROJECTS