Over ons

In 2014 is Sunconnect Solar opgericht vanuit een gezamenlijke interesse in duurzaamheid. Door jarenlang vakmanschap in de installatie techniek te combineren met jarenlange managementervaring in gecertificeerd en efficiënt neerzetten van processen en systemen, willen wij aan de klant laten zien dat het ook anders kan. Duurzame energie hoeft niet duur te zijn, en u hoeft geen nadeel ervan te ondervinden dat u groene stroom afneemt. U kunt uw steentje bijdragen aan het milieu (en een lagere energierekening); wij helpen u daar graag bij!

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Bij Sunconnect zorgen wij ervoor dat u jarenlang kan genieten van hoge kwaliteit zonnepanelen, groene stroom en een lage energierekening. Wij hebben ervaring in zowel particuliere als zakelijke klanten, waardoor wij onze kennis graag met u delen. Binnen ons netwerk bevinden zich grote bedrijven als Ikea, Solease, Sunpower en grote inkooporganisaties, waarmee wij ondertussen al weer drie jaar samen werken.

Sunconnect werkt vanuit de overtuiging dat duurzame energie een belangrijke bijdrage levert aan een goede leefomgeving. Wij vinden het belangrijk dat de installaties volgens de nieuwst geldende norm worden geplaatst, waarbij het resultaat voorop staat. Bent u tevreden over ons; vertel het door! Heeft u klachten; vertel het ons, dan kunnen wij u helpen! Wij streven naar perfectie; zowel technisch als esthetisch.

Benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!